Bedrijfsuitjes - Gijs
2524
page-template-default,page,page-id-2524,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Bedrijfsuitjes in Huizen samen met Gijs

Voor het ultieme bedrijfsuitje in Huizen aan het water biedt GIJS verschillende mogelijkheden zoals een lunch, borrel, bbq, walking dinner of een 2-3 gangen diner.

Wil je met je medewerkers een dag weg?

GIJS biedt de mogelijkheid om in en om het water van Huizen (team) activiteiten te organiseren. Het bedrijfsuitje in Huizen kun je dan gezellig af sluiten met een borrel, een walking dinner, een sitting diner of een barbecue. Geniet van de ondergaande zon op het terras.

Daarnaast kunnen wij ook een aantal activiteiten voor je organiseren en hebben goede contacten met de voor de deur liggende haven! Kortom, het is mogelijk een dag- en avondvullend programma voor je te realiseren.

GIJS biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een workshop bier brouwen of verse sappen maken te organiseren of een echte pub-quiz te organiseren. Ook zijn diverse activiteiten in de haven denkbaar.

Graag denken wij met je mee om jouw personeel een onvergetelijke dag te bezorgen.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak!