Nieuws Restaurant Huizen – GIJS Eten en Drinken
3104
page-template-default,page,page-id-3104,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Lees hier het laatste nieuws van Restaurant GIJS Eten en Drinken in Huizen over acties, aanbiedingen, nieuw menukaarten en evenementen.

  • Heb jij liefde voor het horeca vak en een passie voor koken? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij opzoek naar jou! GIJS eten en drinken zoekt naar een jonge enthousiaste fulltime kok. Momenteel is de situatie een beetje uitzichtloos maar wij blijven positief. De functie i

  • Pinksterweekend vrij-zat-zondag uit de rotisserie, 1/2 boerderijkip met gepofte aardappel en seizoensgroenten €16,00. Bestellen via info@gijsetenendrinken.nl Maandag 1 juni zijn wij open vanaf 12.00 uur.

  • Met inachtneming van de regels van het RIVM zal GIJS Eten en Drinken op 1 juni zijn deuren openen. Het is nu mogelijk om te reserveren. Een nieuw concept met een eigentijdse kaart. Klik op menu voor de mogelijkheden. We zien je graag bij GIJS!

  • Kom jij ons leuke team versterken? Zeg jij het maar... Er zijn vrijwel altijd vacatures van Restaurant Gijs Eten en Drinken in Huizen dus neem contact op!

  • Per 1 mei neemt GIJS Eten en Drinken het stokje over van Dickens. Met een eigentijds concept zal GIJS zijn deuren openen zodra de overheid dit toestaat. Via de site en Facebook houden we je uiteraard op de hoogte en ontvangen je graag zodat dit mogelijk is.