Nieuws Restaurant Huizen – GIJS Eten en Drinken
3104
page-template-default,page,page-id-3104,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Lees hier het laatste nieuws van Restaurant GIJS Eten en Drinken in Huizen over acties, aanbiedingen, nieuw menukaarten en evenementen.

  • Pinksterweekend vrij-zat-zondag uit de rotisserie, 1/2 boerderijkip met gepofte aardappel en seizoensgroenten €16,00. Bestellen via info@gijsetenendrinken.nl Maandag 1 juni zijn wij open vanaf 12.00 uur.

  • Met inachtneming van de regels van het RIVM zal GIJS Eten en Drinken op 1 juni zijn deuren openen. Het is nu mogelijk om te reserveren. Een nieuw concept met een eigentijdse kaart. Klik op menu voor de mogelijkheden. We zien je graag bij GIJS!

  • Kom jij ons leuke team versterken? Zeg jij het maar... Er zijn vrijwel altijd vacatures van Restaurant Gijs Eten en Drinken in Huizen dus neem contact op!

  • Per 1 mei neemt GIJS Eten en Drinken het stokje over van Dickens. Met een eigentijds concept zal GIJS zijn deuren openen zodra de overheid dit toestaat. Via de site en Facebook houden we je uiteraard op de hoogte en ontvangen je graag zodat dit mogelijk is.