Feesten - Gijs
2499
page-template-default,page,page-id-2499,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Feestlocatie Huizen – GIJS Eten en Drinken

Iets te vieren en op zoek naar een feestlocatie in Huizen? Bekijk de mogelijkheden van feestlocatie GIJS Eten en Drinken.

Onze feestlocatie in Huizen- GIJS biedt tal van mogelijkheden.
Afhankelijk van het seizoen is GIJS Eten en Drinken  gedeeltelijk of in zijn geheel af te huren voor feesten en partijen.

GIJS Eten en Drinken kan worden verdeeld in meerdere gedeelten waardoor je een besloten feest kan geven. Dit is al mogelijk vanaf 50 personen. Onze maximumcapaciteit voor een feest is ca. 400 personen.

 

Voor de kleinere groepen zijn diverse kleine gezellige ruimtes beschikbaar. Tot ca. 80 gasten kunt je hier feestvieren en tot 50 dineren. Bij mooi weer kunnen wij ook een deel van het terras voor je reserveren.

Wil je tijdens uw feest live-muziek? Houdt  er dan rekening mee dat ivm eventuele geluidsoverlast onze bedrijfsleider het volume bepaalt.

Uiteraard kun je zelf voor muziek zorgen, maar ook wij kunnen voor je een vooraf afgesproken afspeellijst afspelen.

Graag maken wij een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken.