Walking Dinners - Gijs
2516
page-template-default,page,page-id-2516,bridge-core-2.7.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Walking Dinner in Huizen bij Gijs Eten en Drinken

Wel genieten van al het lekkers bij GIJS, maar niet aan tafel willen aanschuiven? Reserveer dan een walking dinner bij GIJS Eten en Drinken.

 

Het walking dinner is een dinner waarbij de gasten informeel kunnen bewegen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap. Omdat een walking dinner zo gezellig, sociaal en ongedwongen is wordt dit steeds vaker geboekt in plaats van een sitting dinner.

Bij een walking dinner bij GIJS serveren wij mooie kleinere hapjes, meerdere gangen en voor elk wat wils.

Voor grotere groepen die meer willen dan alleen een borrelhapje is een walking dinner een mooi alternatief.

De voor jouw beschikbare ruimte wordt ingericht met statafels. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook een aantal tafels en stoelen laten staan. Een en ander afhankelijk van het te verwachten aantal gasten.

Gedurende de avond serveren wij u meerdere gerechten. In overleg met je kunnen wij de gerechten samenstellen uiteraard. Onze keuken is flexibel en creatief en denkt graag met je mee.

Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.